Egy leheletnyi kifinomult elegancia, egy kis modern luxus és egy csipetnyi őrület

Színazonos végzáró

Amennyiben nem padlótól mennyezetig helyezed el a lamellákat, úgy szükséged lehet a lamella falburkolat látható végek esztétikus lezárására. Ne aggódj, erre is gondoltunk! Színazonos lamella falburkolat végzárónkat egyszerűen csak a lamella végére kell ragasztani, így eltakarhatód a látszó végeket.

 

690 Ft / darab

Törlés

2 kg-ig                                                     1.990 Ft

25 kg-ig      ( 1-10 db lamella )            6.990 Ft

62 kg-ig      ( 11-25 db lamella )        11.990 Ft

98 kg-ig      ( 26-40 db lamella )        16.990 Ft

147 kg-ig    ( 41-60 db lamella )        21.990 Ft

61 darabtól egyedi kalkuláció szerint

Deco Premium Lamellak színazonos végzáró

Amennyiben nem padlótól mennyezetig helyezed el a lamellákat, úgy szükséged lehet a lamella falburkolat látható végek esztétikus lezárására.

Ne aggódj, erre is gondoltunk! Színazonos lamella falburkolat végzárónkat egyszerűen csak a lamella végére kell ragasztani, így eltakarhatód a látszó végeket.

A színazonos végzárók kétoldalú ragasztóval vannak ellátva, de érdemes a lamellák rögzítéséhez használt szerelési ragasztóból (Soudal T-REX) egy keveset ide is használni, hogy ne csak szépek legyenek a lamellák látszó végei, hanem biztosan tartósak is 🙂

Amennyiben közvetlenül a padlótól indítod a lamellákat (s nem a padlószegélytől), úgy fontos, hogy a vízfelszívás megakadályozására színtelen szilóval húzd körbe a csatlakozó részeket!

 

 

 

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba

    Termékek: